WEBHOTEL

- opnå eksponering for begrænsede ressourcer

 

Hos euroweb får du webhoteller til en rigtig god pris uden at du går på kompromis med kvalitet eller service. Uanset hvilket produkt du vælger, får du service i topklasse – der er dog ikke telefonservice hos ved køb af webhotel hos euroweb, men der er hurtige svartider på mail.

Et webhotel er en eller flere webservere, som en virksomhed udlejer plads til hjemmesider på, så de er tilgængelige på internettet. Hvor et almindeligt hotel huser mennesker, så huser et webhotel altså hjemmesider.

Et webhotel består normalt af et domænenavn, et antal MB plads til filer (typisk med adgang til filerne via FTP), et antal e-mail-postkasser (f.eks. POP3 eller IMAP), forskellige muligheder for at afvikle scripts (PHP, ASP, ASP.NET, CGI) og evt. også adgang til at benytte en database (f.eks. MySQL). På et webhotel bliver de enkelte servere ofte delt af flere kunder, som dog er adskilt fra hinandens data.

 

 

 

 

BRONZE

49 dkr./mdr.

(oprettelse 200 dkr.)

 

SØLV

125 dkr./mdr.

(oprettelse 200 dkr.)

 

GULD

299 dkr./mdr.

(oprettelse 200 dkr.)

Hvem er dette produkt for

 

  • Dig der skal have en mindre side eller et digitalt visitkort
  • Dig der kun skal have ét domæne
  • Dig der ønsker at etablere et mellemstort website
  • Dig der har behov for flere domæner
  • Dig der skal have flere e-mailkonti tilknyttet
  • Dig der er ambitiøs vedrørende dit site og ønsker at etablere et omfattende site med meget content
  • Dig der skal have flere domæner
  • Dig der skal have mange e-mailkonti tilknyttet

Plads

5 GB

10 GB

20 GB

Antal e-mailkonti (POP3)

2  10 20

Trafik

Ubegrænset Ubegrænset Ubegrænset

Antal domænenavne

1 10 Ubegrænset

Support

Gratis mail-support Gratis mail-support Gratis mail-support

FTP-adgang

Statistik

 
DNS administration  
Backup Dagligt Dagligt Dagligt
Beskyttelse Virus- og spambeskyttelse Virus- og spambeskyttelse Virus- og spambeskyttelse
 

HELLO, WORLD!

Du skal have afsat dine produkter eller gjort opmærksom på dig selv - enten som professionel eller som person. Hvis du skal gøre opmærksom på din virksomhed eller dig som person er der  dag ikke nogen bedre måde at gøre det på end via internettet. Alle har en hjemmeside – virksomheder, institutioner og personer. Og alle har adgang til at kunne tilgå din hjemmeside via internettet. Hjemmesidens formål er først og fremmest, at eksponere dig eller din virksomhed overfor en specifik målgruppe eller i sagens natur hele verden. Det kan være du blot har behov for at ligge et visitkort online, så de respektive mennesker eller organisationer du ønsker at nå, kan eksponeres for dig og dine budskaber. Det kan imidlertid også være, at du har mere komplekse ønsker til din hjemmeside - den skal måske fungere som blog, shop, chatforum eller noget helt andet. Med andre ord, skal du have gjort dine budskaber tilgængelige for andre.

GØR DINE BUDSKABER TILGÆNGELIGE

For at muliggøre at din hjemmeside og din virksomhed kan blive synlig på internettet, skal du bruge et webhotel. Webhotellet er stedet, hvor dine filer og dermed din hjemmeside placeres, for at gøre indholdet tilgængeligt for andre på internettet. Der findes mange billige webhoteller, og der er stor forskel på deres kvalitet og serviceniveau. At vælge det rigtige webhotel er en vigtig del af at have en god hjemmeside. Euroweb hjælper jer gerne med at finde det rigtige webhotel til jeres projekt.