SHOPLØSNINGEN

TIL DEN AMBITØSE MELLEMSTORE VIRKSOMHED


Euroweb professionel er for den mellemstore virksomhed, som har krav til dels hastighed, datahåndteringsevne og datasikkerhed. I har ikke behov for skræddersyet design og I søger selv for fragt- og økonomisystemer, og ønsker én eller flere betalingsløsninger.

Med en professionel-løsning hos euroweb hjælper vi jeres virksomheds med at få jeres ambitiøse planer for jeres webshop implementeret og eksekveret, men udfra de eksisterende muligheder indeholdt i vores løsninger.

Euroweb yder dansktalende support – supporten kan også fås på engelsk, hvis I har udenlandske ansatte – direkte fra udviklerne bag produktet, hvilket betyder I kommer hurtigt i gang, samt at I let og hurtigt kan få løst enhver udfordring, I måtte støde på.

Prisen for denne løsning aftales efter grundig gennemgang af jeres virksomheds behov og ønsker. Ret henvendelse til euroweb, så vi kan aftale nærmere omkring indledende dialog.

Ring nu på 70 777 222.

MED PROFESSIONEL-LØSNINGEN FÅR I:

 

  • Integration til de af virksomheden anvendte betalingssystemer
  • Effektfulde SEO-værktøjer
  • Adgang til den nyeste responsive webteknologi
  • Valg mellem prædefinerede designs
  • Adgang til og mulighed for sprogversioneringer
  • Hurtighed og ektrem ydeevne i datahåndteringen
  • Integration til sociale medier

 

 

 

INTEGRATION TIL FØLGENDE

BETALINGSSYSTEMER

 

 

 


TILPAS SHOPPINGEN

- og giv dine kunder en personlig købsoplevelse


 

Kunderne er mere tilbøjelige til at købe, hvis du gør købsoplevelsen personlig for dem.
Professionel-udgaven hjælper dig matche særligt indhold, kampagner og prissætning til bestemte kundesegmenter, og derved øge “share-of-wallet” gennem foreslåede produkter baseret indkøbsadfærd og købshistorik. Endvidere har euroweb udviklet en helt unik feature, hvor produkter får allokeret “fitments”.

Disse fitments gør dig i stand til at foreslå dine kunder specielle dele og udstyr relevant for udvalgte produkter. Denne feature gør dig også i stand til at foreslå produkter til hele din kundebase eller bare til specifikke segmenter. Derved får du mulighed for at generere up-salg og krydssalg, samt til at præsentere flere købsmuligheder ved check ud.

 

 

 

EFFEKTFULDE SEO-VÆRKTØJER

- der genererer trafik og resultater


 

Eurowebs shopmoduler er designet med SEO i tankerne, så det er nemt for kunderne at finde dine produkter online. Du kan dermed minimere dit marketing-spend og generelt nedbringe den tid

du anvender på marketingaktiviteter. Professionel-udgaven genererer SEO-venlige URL’er, Google site map og giver dig mulighed for at tilpasse meta søgeord og beskrivelser.

 

 

ENSARTET INDKØBSOPLEVELSE

- på tværs af platforme


 

Med den nyeste responsive teknologi indenfor shopdesign skaber Professionel-udgaven en gnidningsfri shoppingoplevelse for kunderne, når de anvender forskellige platforme - computere, smartphones og tablets. Kunderne kan logge på én gang og shoppe enten hjemme, på arbejdet eller på farten. Kunderne bliver mere tilfredse og din shop genererer mere omsætning. Din shop virker naturligvis i alle browsere på almindelige computere, men den er også allerede forberedt til visning på tablets og smartphones – uden du skal foretage dig noget. Shoppen opdager selv om den bliver vist på en mobil, så du kan sælge til kunder på alle typer enheder samtidig! Og det er nemt, trygt og sikkert for dine kunder at shoppe, søge og købe fra din butik på deres mobile enheder.

Med Professionel-udgaven kan du hurtigt opbygge en mobilvenlig shop, der tilbyder dine kunder en overbevisende mobil shoppingoplevelse. Euroweb gør det nemt for dine kunderne på mobile enheder at shoppe, søge og købe fra dit websted. Dine kunder kan swipe og zoome gennem medier optimeret til deres enhed, og tilføje de produkter, de ønsker at købe til deres indkøbskurv. Og alle vores løsninger er optimeret til nye og ældre browsere samt mobilenheder og tablets – Android og iOS.

 

 

 

BETALINGSGATEWAYS

- systemet er fleksibelt og intuitivt


Professionel-udgaven kan integreres til flere betalingsgateways. Eurowebs systemarkitektur tillader også, at vi tilpasser shoppen til dine ønsker og behov. Om du ønsker en simpel “én-side-checkout”

der gør kunden i stand til at købe hurtigt og nemt eller du har specielle krav til dit set-up med flere sider i processen, så har du med professionel-udgaven også mulighed for at få disse ønsker integrerede.

 

 

SPROGVERSIONERINGER

- så I kan ekspandere på nye markeder


I ønsker at ekspandere til nye markeder og geografiske områder og dermed øge salget. I de fleste virksomheder i Danmark er det engelske sprog hverdag. Som en naturlig del af eurowebs webshops arbejder vi med at understøtte vores kunders ekspansion og har vi har kontakt til oversættere og tekstforfattere i mange lande. I kan derfor bestille oversættelse fra engelsk til det sprog I måtte ønske at få oversat til. Vores sprogversioneringer er derfor altid blevet til i samarbejde

med professionelle "native speakers", som ikke blot har professionel sproglige kompetencer med det pågældende sprog, de har også den nødvendige kulturelle indsigt, som gør jeres salgsmateriale ikke forbryder sig mod kulturelle konventioner og vores tekster rammer altid den rette balance mellem salg og information.

 

 


HURTIGHED OG HØJ PERFORMANCE

- dermed i stand til at håndtere ektrem databelastning


Antallet besøgende, transaktionsvolumen og hastighed i loading – alle dele der skal fungere fejlfrit for at dine kunder får en god oplevelse i jeres shop. Professionel-løsningen er designet til massiv skalering, høj transaktionsvolumen og leveres med meget stor serverkapacitet

I kan derfor ekspandere og håndtere jeres kunders krav og tillid til at jeres systemarkitektur kan håndtere og understøtte flere tusind transaktioner i timen og altid performer optimalt. Shoppen understøttes af avanceret metamerisk cache og meget høj dataoverføringshastighed. Jeres kunder får derved altid en 100 % gnidningsfri indkøbsoplevelse.

 

INTEGRÉR SHOPPEN MED SOCIALE MEDIER

- målret kommunikationen til de medier jeres kunder befinder sig på


Vi har gjort det nemt og hutigt for dig, at kunne integrere de sociale medier såsom Facebook, Google+, Twitter og YouTube. Du kan let bruge de sociale medier som et effektivt

markedsføringsværktøj for din shop. Tilføj “Synes godt om”-knapper, lav udtræk fra din Facebook-side eller opret integrerede kommentarbokse – altsammen kun med få klik på musen.