HOSTING


Med en hosting-løsning hos euroweb er din virksomheds tjenester og dokumenter i de bedste hænder. Vi har over ti års erfaring med hosting. Vores datacenter i Herning indeholder den mest moderne teknologi på markedet – alt for at yde den mest avancerede og sikre service for dig. Vi kan dække alle typer af behov fra enkelt-side hosting til komplekse virksomhedsløsninger. Og vi involverer os altid i vores kundernes løsninger, hvad enten det handler om driften eller den bagvedliggende kode.

Alle vores løsninger er tilpassede og skræddersyede til vores kunders behov og strækker sig fra hosted exchange og webhoteller til dedikeret hosting og VPS med ubegrænset kapacitet. Ved at vælge euroweb til at varetage din virksomheds hosting opnår du, udover besparelser, også 24/7/365 overvågning og support, sikring af dine data, høj oppetid og driftssikkerhed samt redundans og strømbesparelse.

 


 

DEDIKERET HOSTING

- for den store krævende virksomhed

 

For den mere krævende og større virksomhed kan I hos euroweb vælge at få jeres egne dedikerede servere i vores serverpark i Herning. 

Vælger jeres virksomhed denne løsning, får I fuld kontrol over egne server. I bestemmer selv hvilke komponenter der skal installeres, og I er fri for nogen former for begrænsninger. Euroweb sørger for tilslutning til vores router direkte på en redundant forbindelse, hvilket betyder at går en forbindelse ned overtages trafikken automatisk af en anden forbindelse – I vil med andre ord aldrig miste forbindelsen. 

 

 

 


 

VIRTUEL PRIVATE SERVER

- frihed uden store investeringer

 

Hvis du brug for mere frihed, end du kan få med et almindeligt webhotel er eurowebs virtuelle hosting en god løsning for dig. 

Med virtuel hosting har du har mulighed for at gøre de samme ting, som hvis du havde din egen server til at stå hos os. En Virtual Server giver dig stor frihed, uden du behøver betale mange penge for funktioner, du ikke har brug for – og har du særlige behov og ønsker, kan vi også tilfredsstille disse.

 

 

 

 

HOSTED EXCHANGE

- overblik og konstant adgang

 

Få mail og kalender på telefonen, computer og din tablet - det vil giver dig en stor frihed, overblik og konstant adgang til din mail og kalender.

Med hosted exchange får du mulighed for at synkronisere din mail, kalender, dine opgaver, noter og kontakter. Når du opretter kontaktpersoner i dit adressekartotek på kontoret, sørger Hosted Exchange for, at adressebogen bliver opdateret alle steder og på alle tilknyttede enheder. Alle medarbejdere i virksomheden kan dermed dele hinandens kalendere, opgaver og meget mere. Med hosted exchange får din virksomhed altså mere effektiv kommunikation og planlægning – de ansatte og kunderne imellem.

 

 

 

 

WEBHOTEL

- for dig med et mindre behov

 

Det er et nødvendigt, du har et webhotel til din hjemmeside eller din webshop, for at dit indhold kan blive vist.

Når din shop eller hjemmeside vokser, får du behov for at opgradere dit webhotel for at følge med den stigende datamængde. Med et webhotel hos euroweb har du en indbygget fleksibilitet i din hosting-løsning, der giver din shop eller hjemmeside mulighed for at vokse.