HOSTED EXCHANGE

- mail og kalender på telefon, tablet og computer


Med Hosted Exchange slipper du for flere bekymringer omkring sikkerhed, backup, spam, virus og mobilitet. Med Hosted Exchange samles dine kontaktpersoner, kalendere og mailbokse i én samlet løsning. Du kan også tilgå alle dine data via internettet hvor du end måtte befinde dig og på hvilket som helst device du ønsker at tilgå data fra.

Hosted Exchange bliver brugt af mange virksomheder og foreninger – men også af familier, samt private kunder der blot ønsker en mere professionel alt-i-én løsning. I modsætning til en normal e-mail løsning  der kun inkludere mail – indeholder Hosted Exchange langt flere professionelle funktioner. Auto/ferie-svar, kalender samt deling af denne, kontaktpersoner, plus meget mere. 

Microsoft Outlook kender mange måske fra deres arbejdsplads eller lign. Nu kan du få denne løsning knyttet til dit eget domæne – og euroweb hjælper dig med at komme ordentligt igang med din Hosted Exchange løsning.

Udnyt alle de effektive funktioner, der findes i Outlook og få adgang til en mail og kalender, der altid er opdateret. Det vil give dig en stor frihed og et godt overblik, altid at have adgang til din mail og kalender.

Du kan sætte din mail op på flere computere ad gangen, hvor din mail altid opdateres automatisk. Opsætter du din kalender på telefonen, får du nemt og hurtigt påmindelser om aftaler og du bliver straks informeret, hvis et møde aflyses.

 

BESKYTTELSE

Enterprise virus og spam beskyttelse er et centralt element i enhver konto for at forhindre uautoriseret og utilsigtet distribution af data.

Microsoft Exchange omfatter en bred vifte af beskyttelse af oplysninger og kontrol funktioner for ekstra sikkerhed.

 

MØDEBOOKINGER

Koordinere og strømline din arbejdsgang med de avancerede e-mail-funktioner målrettet virksomheder.

Gruppemøde funktionalitet, meddelelsestråde, Outlook Web App (OWA) synkronisering og automatisk gruppering af et domæne globale adressekartotek mellem postkasser er alle inkluderet som en del af Hosted Exchange hos euroweb.

Det er let at lave mødebookninger blandt medarbejderne. Vedkomne der indkalder til møde, kan foreslå et tidspunkt, notere sted/lokale, hvor mødet afholdes, og dagsordnen til mødet kan skrives ind i begivenheden. Hver medarbejder, der modtager mødeindkaldelsen, kan acceptere eller afslå mødet. Modtagerens svar videregives straks til mødeindkalderen.

 

DELING AF MAPPER

Der kan oprettes "offentlige mapper", som alle medarbejdere kan få adgang til. Der er også mulighed for at oprette mapper med begrænset adgang, så kun udvalgte medarbejdere har adgang til disse mapper og med forskellige rettigheder.

 

KALENDER

Skal du have adgang til din kalender direkte fra din mobiltelefon, eller på flere computere, så skal du bruge Exchange.

Arbejdes der i forskellige teams eller afdelinger, kan I få adgang til hinandens kalendere. Dette kan optimere planlægning og kommunikation, da den ene medarbejder har mulighed for at lægge arbejdsopgaver med beskrivelse ind i den anden medarbejders kalender.

 

 

MED HOSTED EXCHANGE FÅR DU:

  • En personlig indbakke til hver Hosted Exchange konto
  • Mulighed for at oprette ubegrænsede alias til modtagelse af mails
  • Adgang til kalenderdeling
  • "Ikke til stede" autosvar
  • Synkronisering af data (kalender, kontaktpersoner og mail) på hjemme-pc, mobiltelefon og tablet til de medarbejdere, der arbejder udenfor kontoret
  • Tilgå mail via POP3, Imap, SMTP, Webmail
  • Adgang via webmail og mailklient
  • Mulighed for at oprette offentlige mapper

KONTAKT

 

SKRIV ELLER RING

PÅ 70 777 222 

og modtag et uforpligtende tilbud.