VIRTUEL PRIVATE SERVER

- FRIHED UDEN STORE INVESTERINGER


 

Har du brug for mere frihed, end du kan få med et almindeligt webhotel og kan du acceptere nogle hardwarebegrænsninger ift. dedikeret serverhosting er eurowebs VPS-hosting en god løsning for dig. Med VPS har du har mulighed for at gøre mange af de samme ting, som hvis du havde din egen server til at stå hos os og en virtual server giver dig stor frihed, uden at du behøver at betale mange penge for funktioner, du ikke har brug for.

Med en VPS hosting hos euroweb opnår du også uafhængighed fra standardopsætninger. Du får også fuld adgang til serveren via SSH. Og du har mulighed for at installere og konfigurere egne programmer. Løsningen udbydes til styresystemerne: CentOS, Debian, Fedora, FreeBSD, Ubuntu og Windows.

Kontakt på os på mail eller ring til os på 70 777 222 hvis du ønsker at høre mere om dine muligheder.

En Virtuel Private Server (VPS) opfører sig som og har de samme faciliteter som en fysisk server men kan tilbydes billigere, da det giver en mere effektiv udnyttelse af hardware og fordi virtual server hosting virker på samme måde som en dedikeret server hosting. I deler den fysiske hardware med andre brugere, og I er derved flere om at dele omkostningen – uden det betyder noget for kvaliteten og indholdet af serveren. Endvidere kan en VPS-hosting løbende opgraderes med flere ressourcer – herunder antal kerner, ram og harddiskplads.

Alle eurowebs virtuelle servere kører på et VMware-setup, som sikrer dig en utrolig stabil og skalerbar løsning. VMware-opsætningen er, ligesom resten af vores infrastruktur, redundant og giver dermed et mere sikkert og stabilt drift.

 
 
 

 

 X-SMALL 

   SMALL  

 MEDIUM 

  LARGE  

   Antal kerner 0.5 0.5 1 2
   RAM 120 MB 512 MB 1 GB 2 GB
  Daglig backup JA JA JA JA
  Support JA JA JA JA
  Overvågning JA JA JA JA
  Oprettelse 599,- 599,- 599,- 599,-
  Pris/mdr. 100,- 300,- 500,- 700,-